Schůze garážníků 2016

05.06.2016 22:21

Vážení přátelé!

     Dovoluji si vás pozvat na plenární schůzi všech majitelů garáží na Jenerálce, která se bude konat ve čtvrtek

2. června 2016 od 17:00 do 19:00
v sále restaurace Escobaras, Kladenská 7, Praha 6 (bývalé kino Bořislavka).

Program:

1.   Informace o jednání o koupi pozemku pod garážemi

2.   Doplňující volby výboru Sdružení

3.   Organizační informace, placení elektřiny

4.   Diskuze

     V červenci minulého roku jsem rozeslal poslední návrh cen jednotlivých parcel pod garážemi, které se podařilo s panem Hartmannem dohodnout. Bohužel jsem ale od nikoho neobdržel jakoukoliv reakci na tento návrh. Vzhledem k tomu, že od té doby došlo k některým změnám majitelů garáží, kteří s tímto návrhem nemusí být seznámeni, přikládám tuto tabulku a všechny vás žádám o sdělení, zda jste nebo nejste ochotni pozemek za navrhovanou částku zakoupit. Tuto informaci mi laskavě zašlete nejpozději do 31. května 2016 buď na e-mailovou adresu <mjanata@post.cz>, nebo telefonicky (i sms) na 723 081 221.

     Dále přikládám tabulku pro zaplacení odebrané elektřiny a režijního poplatku za rok 2015. V případě, že nebyla provedena platba za předchozí období, je tato částka též zahrnuta do současného vyúčtování. Protože elektřina již musela být zaplacena dodavateli panem Zítkem, je nutné mu tyto peníze vrátit. Zašlete proto příslušnou částku na číslo účtu uvedené pod tabulkou co nejdříve aby bylo možné dluh vyrovnat.

    Vyzývám též všechny majitele garáží, aby udržovali v prostoru garáží pořádek a neodkládali zde žádné odpady. To se týká též aut a vraků nacházejících se v prostoru garáží. Žádám proto majitele, aby tyto vraky co nejdříve odstranili. Není vyloučené, že v dohledné době bude odborem životního prostředí a odborem výstavby Prahy 6 provedena kontrola.

    Protože čas na naši schůzi je omezený, žádám vás o včasný příchod.

           Za výbor Sdružení majitelů garáží na Jenerálce

                                                                                                Ing. Milan Janata

                                                                                                      předseda